streda 19. novembra 2008

Prečo by ste mali sledovať tento blog?

Prečo?


Aby sa vám zlepšil váš zdravotný stav a vrátila sa Vám životná energia. Možno aj preto, že si myslíte, že niektoré jedlo vám škodí.

Aby ste sa mohli dostať na Vašu ideálnu hmotnosť. Ak máte nadváhu, pochopíte ako ľahko a prirodzene strácať kilá. Ak máte hmotnosť menšiu ako by ste mali mať, váš organizmus sa začne prirodzene liečiť vyváženou výživou.

Aby ste sa vyhli vážnym zdravotným problémom v živote. Vedecké štúdie ukazujú, že potravinová neznášanlivosť (intolerancia) priamo súvisí s vážnymi ochoreniami. Podľa odhadov až 75% populácie trpí nejakým druhom potravinovej intolerancie. Vysporiadanie sa s potravinovou intoleranciou v súčasnosti znamená príležitosť tešiť sa dobrému zdraviu v pokročilom veku!

Možno aj preto, že trpíte najakým chronickým ochorením, ktoré sa doteraz nepodarilo odstrániť ani liekmi ani terapiami a cítite sa celkovo zle.

Metóda eliminačnej diéty je vyskúšaný a dokázaný spôsob na odhalenie potravinovej precitlivelosti. Treba však vedieť, akú eliminačnú diétu potrebujete. Eliminačná diéta Vám pomôže zbaviť sa problémov aj bez liekov a terapií. Viem, že to funguje. Prečítajte si môj príbeh. Vytvorila som túto stránku na pomoc tým, ktorí trpia nejakým typom potravinovej intolerancie (ani o tom možno nevedia!) a preto majú rôzne zdravotné problémy.
INFO Potravinový test a eliminačná diéta:
------------------------------------------------------------------------------
Informačný deň
o potravinovej intolerancii sa uskutoční v sobotu dňa
24.októbra 2009 o 9.00 v Bratislave
Prihlásiť sa môžete na:
potrintol@gmail.com
Cena: 10.- Eur
(Mimobratislavským záujemcom môžeme zabezpečiť ubytovanie za príplatok.)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára